Rigtige Mænd Løbet 2019 - Deltag sammen med dine kammerater og kolleger

Hvis du synes, at optakten til Fars Dag er dødssyg, og at der gerne må ske noget ekstraordinært,
så tilbyder Slagelse Kommune og Firmaidræt Slagelse dig en anderledes motionsoplevelse.

Rigtige Mænd løbet er en sjov måde at motivere flere mænd til sunde levevaner gennem fælles træning og konkurrence. Vi kan tilbyde et sundere liv og bedre trivsel gennem et fællesskab, der er præget af rigtig mandehumor - og ingen formaninger og løftede pegefingre.

Er du til sved på panden, jord på kroppen, nye udfordringer og et godt grin sammen med dine kolleger eller kammerater, så er Rigtige Mænd Løbet lige noget for dig.

Løbet der er landsdækkende - afvikles her i byen tirsdag den 4. juni 2019 med start og opvarmning kl. 18.00 ved Slagelse Hallen, Parkvej 33, 4200 Slagelse.

Et hold består af 3 deltagere

- hvoraf 2 cykler og 1 løber, og man må gerne skiftes undervejs. Ruten, der er 10 km. er udlagt som et stjerneløb, og holdet skal i fællesskab løse 7 meget forskellige teamopgaver.

Efter at have løst den enkelte opgave returnerer holdet til løbscentrum. Kolleger, familie og venner opfordres til at møde op ved Slagelse Hallen for at heppe på deltagerne, der får testet deres styrke, balance og ikke mindst deres samarbejdsevner.

Prisen for et hold er kun 385 kr., og beløbet inkluderer løbsdeltagelse, en T-shirts og løbsmedalje.
Tilmelding skal ske senest den 2. juni på www.sportstiming.dk/event/6065, og efter løbet har Hyundai Slagelse sponseret 2 pølser og en øl eller vand til hver deltager.

Træningstilbud

Firmaidræt Slagelse har etableret en Rigtige Mænd afdeling med udendørs træning, der kører året rundt. Formålet med træningen er at gennemføre Rigtige Mænd løbet samt Xtreme Mandehørm den 14. september, og så ellers generelt forbedre konditionen i selskab med andre Rigtige Mænd. Vores dygtige og engagerede instruktør, Trine, vil udfordre jer i det åbne rum – en ny livsstil venter forude! Læs mere på www.firmaidraetslagelse.dk.

For yderligere information: Kontakt Firmaidræt Slagelse v/Bjarne Christensen på 2999 4261 eller Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.