Rigtige mænd løbet i Slagelse - Tirsdag d. 05. juni 2018 - Fars Dag

Er du KLAR til udfordringer som Farve-ræs, Edderkoppen, Hundeproppen, Bobslæden, Bazooka, VVS’eren og en forhindringsbane?! Så tilmeld dig Rigtige Mænd Løbet sammen med to andre gutter!

Pris pr. hold (3-mandshold): kr. 300,- + tilmeldingsgebyr. Holdet får en lækker Rigtige Mænd Løbet T-shirt med i prisen (så længe lager haves) Og ja, det er kun for mænd!

FÅ 100 KRONER I RABAT! Opret en gratis profil i Rigtige Mænd Sjakket på https://rigtigemaend.dk/tilmelding/opret-bruger Så koster det kun 200 kroner (plus gebyr), når du tilmelder dig og dit hold til Rigtige Mænd Løbet. RABATKODEN finder du på din profil i Sjakket, når du har tilmeldt dig på Sjakket!

rigtigemaend logo.jpg firmaidraetslagelse logo

 

Vigtig information

Om Rigtige Mænd Løbet:

 • Rigtige Mænd Løbet er et holdløb (3-mands hold).
 • Løbsdistance er samlet ca. 10 km (hvis holdet når ud til alle opgaver). Distancen gennemføres i kombination af løb og cykling af hele holdet.
 • Rigtige Mænd Løbet er et stjerneløb med 7 forskellige teamopgaver. Start og mål er i løbscentrum, hvorfra holdet samlet løber/cykler ud til teamopgaverne.
 • Det er et fast-tids løb med start kl. 19.00 og sluttidsregistrering senest kl. 21.30. Det betyder at holdet har max 2½ time til at nå så mange teamopgaver som muligt indenfor tidsrammen. Vinderholdet er det hold, som har gennemført flest teamopgaver på hurtigste tid.
 • Teamopgaverne er som udgangspunkt placeret forskellige steder i byen væk fra løbscentrum (start/mål). Teamopgave 7 er placeret i løbscentrum og enkelte andre af teamogaver kan ligeledes være placeret i eller meget tæt på løbscentrum.
 • Holdet løber og cykler samlet ud og hjem til/fra teamopgaverne - der returneres til stævnecentrum efter hver teamopgave. Det er valgfrit for holdet, hvem der løber og cykler og hvornår der skiftes mellem løber og cyklist.
 • Holdet medbringer 2 cykler. Holdet er selv ansvarlig for at have pumpe, lappegrej mv. til rådighed. Det er en god ide er at kunne justere sadlen hurtigt undervejs, hvis I ikke er lige høje.
 • Der udleveres et kort med angivelse af stævnecentrum og teamopgaver. Holdet finder selv ud til teamopgaverne og der er som udgangspunkt frit vejvalg, hvis ikke andet er angivet.
 • Startnummer, holdbadge og T-shirt udleveres på løbsdagen i stævnecentrum.
 • Holdet får tilsendt en e-mail ca. en uge inden løbet med praktisk info og oplysning om jeres startnummer.
 • VIGTIGT: kom i god tid - så I kan deltage i den fælles instruktion kl. 18.30, hvor I får info om løbs set-up, regler, logistik i løbscentrum mv.
 • Løbskapacitet er max 70 hold. Hvis løbet aflyses pga. få tilmeldinger tilbydes tilmeldte hold at deltage i nærmeste løb eller få løbsgebyret refunderet.
 • Betaling: Du kan betale med kreditkort. Skal du tilmelde mange hold, er det også muligt at betale via bankoverførsel. Er der tale om en offentlig virksomhed, kan der også betales via EAN-nummer. Tilmeld dig ligesom alle andre og gå til betalingsvinduet. I stedet for at indtaste kortoplysninger, lukkes vinduet og din ordre er gemt i systemet. Kontakt derefter Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. med dine oplysninger, og vi laver en EAN faktura til dig.