Rigtige Mænd deltager i Xtreme Mandehørm

Rigtige Mænd deltager i Xtreme Mandehørm

Rigtige Mænd løbet er overstået med succes, og næste mål er Xtreme Mandehørm på Antvorskov Kaserne i Slagelse – Lørdag den 30. september.

Som arrangør - glæder vi os til at byde Rigtige Mænd velkommen til årets vildeste, sejeste og sjoveste ekstremløb.

Ved Xtreme Mandehørm løber man den samme distance på 12 km. - men som det fremgik af DR1’s første udsendelse om Rigtige Mænd - så er ruten, der er anlagt på kasernens øvelsesområde med tilstødende skov, væsentlig mere krævende.

SHIT- det kan du være helt sikker på, når startskuddet lyder kl. 13.00, så er du på vej ud i noget rigtigt møg, og et adrenalin-kick venter forude.

Fortsæt træningen, hvis du ikke vil trampes ned bagfra af feltets øvrige frådende muddermotionister.

Der er iskoldt vand og meter dybe mudderhuller, samt et væld af forhindringer, før du som belønning får udleveret en tiltrængt fadbamse på dit løbsnummer.

En dag i det grønne - du husker - længe efter ømheden i kroppen har fortaget sig - det er den ultimative manddomsprøve.

 Søen4 900pix Korsbjerg3 900pix

Fest og underholdning

Til forskel fra Rigtige Mænd løbet, så er Xtreme Mandehørm ikke kun et løb.

Skulle du komme i mål… og det gør du vel på et eller andet tidspunkt, så er der fællesbad.

Og efterfølgende venter belønningen - en kanon fest med musik, underholdning, bægerklang, søde Heidier og bierstube stemning. Hertil en buffet med grillstegt gris, pølser, salat og drikkevarer i rigelige mængder, og så er det tid til socialt samvær og en masse blær fra dagens strabadser.

Et nyt begreb er skabt ”Bierstube ROCK” - gå ikke glip af ”Kings og Rock”, der har fået deltagerne op af stolene de sidste to år.

I vil også få muligheden for at se jer selv i aktion ude på ruten på to store lærreder.

Tilmelding og information

Tilmelding foretages på www.mandehorm.dk, hvor der kan hentes yderligere information.
Er det ikke tilstrækkeligt, så kontakt den lokale alfahan Kurt Petersen på 4045 7859 eller på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Bestå manddomsprøven sammen med 800 andre deltagere – enten som individuel løber eller på hold med 3, 4 eller 5 mandfolk, og udnyt vores SUPER TILBUD - prisen er kun 595 kr. for både Adidas T-shirt, løb, underholdning og mad, men drikkevarer er for egen regning.

FIRMAIDRÆT SLAGELSE · CVR: 12581114 · Skjoldsvej 8 · 4200 Slagelse · 23430915 · kontakt@firmaidraetslagelse.dk Combinemedia