Firmaidræt Slagelse søger en projektleder – eller måske to, til styring af Ladies Mud Race og Xtreme Mandehørm, samt til andre opgaver efter behov.

Stillingsbeskrivelse for Projektlederen (ansvar og opgaver)

Formål

Projektlederen skal tilføre Firmaidræt Slagelse ekstra resurser, så foreningens ledere kan frigøres til andre opgaver – således at foreningen ikke stagnerer, men er i forsat udvikling.

Styregruppen

Projektlederen er ansvarlig overfor Styregruppen, og mellem møderne er det formanden, der varetager Styregruppens interesser.

Ansvar

Projektlederen har det ledelsesmæssige ansvar for afvikling af Xtreme Mandehørm og Ladies Mud Race, samt lagerstyring af de materialer der anvendes til ruteforhindringer.

De to events afholdes samme dag, samme sted, ruten og forhindringerne er de samme, så rent praktisk er det et arrangement med to løb på 8 kilometer - med forskellige starttidspunkter.

I år afholdes de to events – lørdag den 12. september 2020.

Til hjælp har projektlederen den Logistikansvarlige, Pakke- og udleveringsgruppen, Festarrangøren og Rutekoordinatoren.

- Se organisationsplanen, der kan rekvireres ved formand Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller på 2343 0915.

Opgaven

Projektlederens opgave består i, at få organisationen til at fungere, så de to events bliver en succes
for såvel deltagere som foreningen.

- Succesen kan først måles, når arrangementet er overstået m. h. t. tilmeldte og deltagerevaluering.

Andre opgaver kan også forekomme efter behov.

Vi forestiller os

en person med projektstyringserfaring eller tilsvarende kvalifikationer, der kan arbejde selvstændigt
og systematisk i en hverdag, der til tider kan være hektisk og præget af deadlines.

Personen skal være i stand til at lede, motivere og skabe dialog, samt styrke, udvikle og forbedre kvaliteten af de to events.

Personen kan bevare ro og overblik - og kan tænke ud af boksen, samt anvende Office pakken, Facebook og Internet i den daglige kommunikation.

Vi tilbyder

udfordrende projektopgaver, hvor der er frihed til at planlægge egen arbejdsindsats, men du skal være
indstillet på enkelte aftenmøder, idet en del af vore ledere er på arbejdsmarkedet.

Opgaven honoreres med et beløb på 45.000 kr. svarende til 300 – 400 arbejdstimer.

Alder er ingen hindring - det er dine kvalifikationer og fleksibilitet der betyder noget.

Firmaidræt Slagelse

er en dynamisk forening med 800 medlemmer, der har hjemsted i Vesthallen, Skjoldsvej 8, Slagelse, hvor der er kontorfaciliteter.

Foreningen baserer sine aktiviteter på traditionelle idrætsgrene, motion for ældre og events.

Yderligere info om foreningen og de to events på www.firmaidraetslagelse.dk, samt i Profil- og Eventfolderen.