Nyheder fra foreningen Firmaidræt Slagelse

Er du til udfordringer, sved på panden og gerne vil dyste mod andre mænd, så er Mænds Motionsdag lige noget for dig og dine kolleger.

I forlængelse af Myndighedernes udmelding skal vi hermed meddele at Vesthallen lukker for alle aktiviteter fra og med i dag den 12.03.

Særtilbud til medlemmer af Firmaidræt Slagelse fra Slagelse Tennisklub.

Hvis du har lyst til at prøve at spille tennis under instruktion, så har Slagelse Tennisklub et godt introduktionstilbud til dig.

Kom og få en præsentation af padel og prøv kræfter med den nye idrætsgren arrangeret af Firmaidræt Slagelse

Efter en bragende succes på kasernen, hvor firmaidrætten afholdt Extreme Mandehørm, så er foreningen igen på banen med et bredt udvalg af aktiviteter til byens elever, ansatte og borgere.

Side 1 ud af 3