Nyheder fra foreningen Firmaidræt Slagelse

Efter en bragende succes på kasernen, hvor firmaidrætten afholdt Extreme Mandehørm, så er foreningen igen på banen med et bredt udvalg af aktiviteter til byens elever, ansatte og borgere.

Om 10 dage, den 14. oktober, rammer ”Arbejdspladsernes Motionsdag” landet – og du og dine kolleger er inviteret! Det er gratis

Previous Next

Den 10. august gentog ZBC Selandia og Firmaidræt Slagelse succesen og afholdte Campusdag for 137 nye elever på EUX-uddannelsen, Auto, Transport & Logistik, Fødevarer, jordbrug og oplevelser.

Særtilbud til medlemmer af Firmaidræt Slagelse fra Slagelse Tennisklub.

Hvis du har lyst til at prøve at spille tennis under instruktion, så har Slagelse Tennisklub et godt introduktionstilbud til dig.

Vi har modtaget Initiativprisen fra Slagelse kommune en pris, som vi i lighed med tildelingen af årets forening I Dansk Firmaidræts Forbund er umådeligt stolte af.

Side 1 ud af 3