Nyheder fra foreningen Firmaidræt Slagelse

Sæt kryds i kalenderen 1. Oktober 2022

Tag kollegerne og/eller vennerne med til Danmarks (måske) sjoveste mande- og kvindeløb – et løb, I aldrig vil glemme.

Cafeteriaet er beliggende på 1. sal og omfatter ca. 160 m2, køkken ca. 50 m2, mødelokale ca. 54 m2, oplagsrum ca. 14 m2 og kiosk ca. 6 m2.

I forlængelse af Myndighedernes udmelding skal vi hermed meddele at Vesthallen lukker for alle aktiviteter fra og med den 09.12.

I 2021 skal vi alle ud at gå – sammen og hver for sig. Inviter familie, venner og kolleger med ud at gå inden for de tilladte corona-rammer. Del gå-oplevelser med hinanden. Kom med ud at gå, fordi gåture gør så godt for vores krop, fordi frisk luft og motion er godt for sjælen, og fordi det er pærelet, socialt og drønhyggeligt.

NU ER EN LANGSOM OPLUKNING AF IDRÆTTEN BEGYNDT (UDENDØRS) NEDENFOR KAN MAN DERUDOVER SE DE PLANLAGTE INDENDØRS AKTIVITETERS OPSTARTSTIDSPUNKTER.

Vi håber naturligvis, at du allerede varmer op til at være aktiv på Arbejdspladsernes Motionsdag 2020 – et af firmaidrættens to signaturprojekter. I år er det sjette gang, at firmaidrætten – herunder os – sætter gang i en STOR bevægelsesbølge samme dag. Det bliver vildt og rigtig godt fredag den 9. oktober.

En dag hvor vi håber, at alle arbejdspladser vil være til at sætte fokus på motion. Uanset om det er en privat eller offentlig arbejdsplads er det vores håb, at I vil sætte motion og sundhed på dagsorden.

Side 1 ud af 4