Bevægelse. Sammenhold. Sundhed.

Tre ord der beskriver Arbejdspladsernes Motionsdag – AM-dagen

En dag hvor vi håber, at alle arbejdspladser vil være til at sætte fokus på motion. Uanset om det er en privat eller offentlig arbejdsplads er det vores håb, at I vil sætte motion og sundhed på dagsorden.

I 2021 bliver Arbejdspladsernes Motionsdag noget særlig. Vi fejrer Dansk Firmaidrætsforbunds 75-års jubilæum. Det betyder, at hele Danmark stempler ind til en hel motionsuge fra mandag den 11. oktober til søndag den 17. oktober.

Den enkelte arbejdsplads har mulighed for at være med en eller flere dage. Og kan sætte et program sammen, der netop passer til din arbejdsplads.

Gå en tur. Spil floorball. Prøv Padel. Lav kontorstolsrace på kontoret. Motionsugen skal være med til at vi rykker tættere sammen på arbejdspladsen. Vi styrker vores indbyrdes relationer. Vi er fælles om noget aktivt, meningsfuldt og sjovt. Nemlig at røre os sammen.

Det er en win-win-situation for alle. Mere tilfredse medarbejdere. Lave sygefravær og højere produktivitet. I bestemmer selv rammerne for hvor, hvordan, hvornår I vil deltage i Arbejdspladsernes Motionsdag.

Har I brug for at vide mere, så kontakt Firmaidræt Slagelse. Vi er parate til at komme med ideer og forslag til de mange aktiviteter, der kan være en del af AM-Dagen.

Du er velkommen til at kontakte Jan Reinhold, formand for Firmaidræt Slagelse. Ring på tlf. 23 43 09 15 eller send en mail til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

En dag er god. En uge er bedre – Danmarks motionsuge i uge 41. For alle. Skal vi sige, at vi ses!