Er du en kylling?

Er du en kylling?

så skal du ikke deltage i Xtreme Mandehørm på Antvorskov Kaserne i Slagelse – det er nemlig kun for mandfolk.

Der er knapt 500 tilmeldte på nuværende tidspunkt til XM – lørdag den 30. september 2017,
så hvis du vil være helt sikkert på, at der stadigvæk er ledige pladser, så kast dig over tasterne og tilmeld dig og dine kolleger på www.mandehorm.dk. Her kan du også læse meget mere om arrangementet under Slagelse.

Løbet

Du kan tilmelde dig som individuel løber eller på et 3, 4 eller 5 mandshold, og der er præmie til den hurtigste løber og det hurtigste hold. Borgmester Sten Knuth åbner løbet, og udfordrer sig selv ved også at deltage i løbet, der er på 12 kilometer.

Som arrangør - glæder vi os til at byde dig og dine kolleger velkommen til årets vildeste, sejeste og sjoveste ekstremløb, der er anlagt på kasernens øvelsesområde med tilstødende skovområde.

SHIT- det kan du være helt sikker på, når startskuddet lyder kl. 13.00, så er du på vej ud i noget rigtigt møg, og et adrenalin-kick venter forude – start træningen nu, hvis du ikke vil trampes ned bagfra af feltets øvrige frådende muddermotionister.

Der er iskoldt vand og meter dybe mudderhuller, samt et væld af forhindringer, før du som belønning får udleveret en tiltrængt fadbamse på dit løbsnummer.

En dag i det grønne - du husker - længe efter ømheden i kroppen har fortaget sig - det er den ultimative manddomsprøve.

Fest og underholdning

Skulle du komme i mål… og det gør du vel på et eller andet tidspunkt, så er der fællesbad.

Og efterfølgende venter belønningen - en kanon fest med musik, underholdning, bægerklang, søde Heidier og bierstube stemning. Hertil en buffet med grillstegt gris, pølser, salat og drikkevarer i rigelige mængder, og så er det tid til socialt samvær og en masse blær fra dagens strabadser.

Et nyt begreb er skabt ”Bierstube ROCK” - gå ikke glip af ”Kings of Rock”, der har fået deltagerne op af stolene de sidste to år.

I vil også få muligheden for at se jer selv i aktion ude på ruten på to store lærreder.

Tilmelding og information

Er det ikke tilstrækkeligt, så kontakt den lokale alfahan Kurt Petersen på 4045 7859 eller på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Bestå manddomsprøven sammen med 800 andre deltagere, og udnyt vores SUPER TILBUD - prisen er kun 595 kr. for både Adidas T-shirt, løb, underholdning og mad ad libitum, men drikkevarer er for egen regning.

 Søen4 900pix

FIRMAIDRÆT SLAGELSE · CVR: 12581114 · Skjoldsvej 8 · 4200 Slagelse · 23430915 · kontakt@firmaidraetslagelse.dk